Klipsch Vloerspeakers

Klipsch Vloerspeakers

Paul W. Klipsch, de Amerikaanse oprichter van het gelijknamige audiomerk, had een duidelijke visie: hij wilde audioproducten, waaronder vloerspeakers, van premium kwaliteit produceren zónder op welk vlak dan ook concessies te doen. Het nastreven van zijn perfectionistische visie is hem altijd gelukt. Inmiddels is er een hoop veranderd sinds de oprichting van het bedrijf, en toch zou meneer Klipsch meer dan trots zijn als hij zou zien hoe het tegenwoordig reilt en zeilt binnen het bedrijf dat hij in 1946 startte. Nog steeds heeft het op de markt brengen van audioproducten van topkwaliteit namelijk de hoogste prioriteit voor Klipsch. En juist dat is wat ze vandaag de dag één van de belangrijkste wereldwijde producenten maakt van vloerspeakers en andere audiosystemen.

Ervaar het allerbeste geluid met een Klipsch vloerspeaker


Vloerspeakers staan erom bekend het beste geluid te produceren. Combineer zo’n zuilspeaker met één van de betere audiomerken en voilà: een ultiem genot voor het oor is geboren. Een genot dat jou écht een optimaal bioscoopgeluid laat ervaren met een strakke bas en de meest heldere hoge én lage tonen. En een mooie bijkomstigheid bovenop de kwaliteit van deze vloerspeakers is toch echt wel het fraai afgewerkte design. Want of je nu kiest voor een Klipsch vloerspeaker in de bruine walnoot kleur of voor de zwarte variant, beide met koperkleurige woofers: een zuilspeaker van Klipsch is altijd een goed idee. Ook voor je interieur!

De voordelen van een Klipsch vloerspeaker

Als ervaren speler op de markt met een oude, maar o zo waardevolle visie, blijft Klipsch zich continu ontwikkelen. Ze maken de hoogste kwaliteit vloerspeakers die ervoor zorgen dat jij als muziekliefhebber niets tekort komt. Hoe ze dat precies doen, zetten we graag nog een keer voor je op een rijtje:

- Klipsch vaart nog steeds de koers die oprichter Paul W. Klipsch in 1946 uitstippelde
- Het merk produceert enkel vloerspeakers van premium kwaliteit
- Met een vloerspeaker van Klipsch ben je verzekerd van het allerbeste bioscoop geluid
- De audioproducten zijn voorzien van een fraai afgewerkt design

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over de Klipsch vloerspeaker? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of chat. We helpen je graag aan het voor jou perfecte product!

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 36

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 36

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren