SVS: Prime Elevation Speakers 2 stuks - Gloss Piano Black

Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Op voorraad

Prime Elevation is 's werelds meest veelzijdige high-performance thuisbioscoopluidspreker en is een compromisloze hoog-effect luidspreker voor Dolby Atmos®, DTS: X® en Auro-3D® en een uitstekende oplossing voor zijranden, achterranden of zelfs de LCR voor luidsprekers.

Bekijk specificaties
Tijdelijk 2,5% korting op het gehele SVS assortiment met kortingscode SVS2020
€ 599,00
Klanten geven Doublepoint een 9.3/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details SVS: Prime Elevation Speakers 2 stuks - Gloss Piano Black

Prime Elevation is 's werelds meest veelzijdige high-performance thuisbioscoopluidspreker en is een compromisloze hoog-effect luidspreker voor Dolby Atmos®, DTS: X® en Auro-3D® en een uitstekende oplossing voor zijranden, achterranden of zelfs de LCR voor luidsprekers. Prime Elevation is eenvoudig overal op de muur of het plafond te monteren en levert uitstekende prestaties, zelfs wanneer ideale luidsprekerplaatsing niet mogelijk is.

SVS Prime Elevation-luidsprekers spelen elke rol in een home cinema surround sound-systeem verbazingwekkend goed. Ontworpen om eenvoudig rechtstreeks aan de muur of het plafond te worden bevestigd met de multifunctionele muurbeugel (patent aangevraagd), kan de SVS Prime Elevation worden gebruikt als een direct uitstralende hoogte-effecten luidspreker voor meeslepende objectgebaseerde audioformaten zoals Dolby Atmos®, DTS: X® en Auro-3D®. Met zijn schuine frontplaat kan Prime Elevation ook worden gebruikt als linker- of rechtervoorzijde, een middenkanaal, zijrand en achterrand om helder, dynamisch geladen geluid te leveren in kamers van alle vormen met alle verschillende architecturale kenmerken.

Meeslepende driedimensionale surround sound-formaten zoals Dolby Atmos®, DTS: X® en Auro 3D® ontketenen de ultieme film, muziek, tv en game-audio-ervaring door het opnemen van "hoogte-effecten" afkomstig van overhead om een koepel van geluid te creëren dat dekens u voor een meer overtuigende en geloofwaardige uitvoering. Prime Elevation is een geoptimaliseerde luidspreker met hoogte-effecten omdat deze direct het volledige bereik naar de luisteraar uitstraalt zonder de beperkingen van de frequentierespons en perfecte kameromstandigheden die vereist zijn voor de heersende luidsprekerontwerpen met "plafondbounce".

Prime Elevation is ook een opmerkelijk veelzijdige, multifunctionele thuisbioscoopluidspreker die handig de rol speelt van de voor-, midden-, zij-, achter- en / of LCR-luidspreker wanneer een ideale plaatsing in een kamer niet mogelijk is.

SVS brengt meeslepend driedimensionaal surroundgeluid naar nieuwe hoogten
Thuisbioscopen met hoog-effect luidsprekers met Dolby Atmos®, DTS: X® en Auro-3D® vormen het hoogtepunt van meeslepende home audio-ervaringen. De gangbare benadering van Dolby Atmos-luidsprekers, waarbij het geluid van onderaf tegen het plafond wordt gestuiterd, vereist perfecte ruimtecondities en beperking van de frequentierespons van de luidspreker en doet afbreuk aan de ervaring.

Een audio-epiphany, Prime Elevation-luidspreker die direct uitstraalt met de geladen dynamiek, uiterste nauwkeurigheid en subtiele verfijning van een hoogwaardige boekenplankluidspreker. Plaats hem hoog op een muur in de buurt van het plafond en geniet van volledige effecten in elke kamer, zonder de compromissen van plafondkaatsen of plafondluidsprekers. Eindelijk een luidspreker met hoogte-effecten die is ontworpen voor adembenemende effecten.

Verbazingwekkend aanpasbare multi-hoek wandbeugel lost talloze luidsprekerplaatsingsproblemen op.
De speciaal geoptimaliseerde hoekige frontplaat, nauwkeurig afgestemde akoestiek, hoogwaardige componenten en innovatieve Multi-Angle Wall Bracket (patent aangevraagd) maken van Prime Elevation de meest veelzijdige thuisbioscoopluidspreker ter wereld. Niet alle kamers zijn ontworpen als perfecte thuistheaterruimten. Prime Elevation-luidsprekers kunnen eenvoudig aan een muur of plafond worden bevestigd met de meegeleverde Multi-Angle Wall Bracket en een plafondmontage-inzetstuk, zodat u kunt profiteren van elke mogelijke installatielocatie om de best klinkende ervaring mogelijk te maken. Ook inbegrepen is een universele bevestigingsoptie met een ¼ ”20TPI messing inzetstuk dat werkt met veel andere kits.

Als finishing touch is zelfs het magnetische SVS-logo op het voorrooster verstelbaar om de positionering te vergemakkelijken.

Eén luidspreker, eindeloze mogelijkheden
Veelgebruikte locaties voor plafondplaatsing voor de Prime Elevation-luidsprekers zijn:

  •  Voor het luistergebied met naar beneden gerichte luidsprekers en achter in de kamer
  •  Achter het luistergebied met naar beneden gerichte luidsprekers en richting voorzijde van de kamer
  •  Links en rechts van het luistergebied, naar beneden gericht naar de andere kant
  •  Direct boven het hoofd (voor wat algemeen bekend staat als 'Voice of God'-luidspreker met Auro-3D)
Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties SVS: Prime Elevation Speakers 2 stuks - Gloss Piano Black

Meer informatie
Levertijd Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Merk SVS
Kleur Zwart
Breedte 13,8 cm
Diepte 22,8 cm
Hoogte 23,5 cm
Garantie 2 jaar
Impedantie 8 Ohm
Nominale belastbaarheid (continu) 20 Watt
Maximale belastbaarheid (piek) 150 Watt
Frequentiebereik 55 Hz-25 kHz (± 3 dB)
Aantal speakers 2 speakers
Basreflex poort Voorkant
Gewicht 3.5 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling