SVS: Ultra Boekenplank Speakers - 2 stuks - Gloss Piano Black

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

De SVS Ultra Bookshelf-luidsprekers zijn het zeldzame luidsprekerontwerp dat moeiteloos full-range geluid en een uitgebreide soundstage levert met een toonhoogte-perfecte nauwkeurigheid en nauwkeurige weergave. Een spreker, critici en muziekliefhebbers van echte referentiekwaliteit vieren de absolute transparantie, terwijl fans van thuisbioscoopluidsprekers de dynamiek van de ruimte en de voelbare basuitvoeringen prijzen. Het is een verbazingwekkend uitgebalanceerde luidspreker die akoestisch vermogen uitstraalt en tegelijkertijd de fijnste details met precisie en verfijning weergeeft.

Bekijk specificaties
Tijdelijk 2,5% korting op het gehele SVS assortiment met kortingscode SVS2020
€ 1.149,00
Klanten geven Doublepoint een 9.3/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
Gratis verzending vanaf €50,-
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details SVS: Ultra Boekenplank Speakers - 2 stuks - Gloss Piano Black

Referentie-boekenplankluidsprekers met een vlekkeloze toonbalans, verbluffende dynamiek, onthulde hoge tonen en verbazingwekkende lage frequentie-uitbreiding. De Ultra Bookshelf-luidsprekers treden op in het echelon van 's werelds beste audiofiele en thuisbioscoopluidsprekers, maar kosten een fractie van de prijs.

De SVS Ultra Bookshelf-luidsprekers zijn het zeldzame luidsprekerontwerp dat moeiteloos full-range geluid en een uitgebreide soundstage levert met een toonhoogte-perfecte nauwkeurigheid en nauwkeurige weergave. Een spreker, critici en muziekliefhebbers van echte referentiekwaliteit vieren de absolute transparantie, terwijl fans van thuisbioscoopluidsprekers de dynamiek van de ruimte en de voelbare basuitvoeringen prijzen. Het is een verbazingwekkend uitgebalanceerde luidspreker die akoestisch vermogen uitstraalt en tegelijkertijd de fijnste details met precisie en verfijning weergeeft.

Elk ontwerpelement van de SVS Ultra Bookshelf-luidsprekers werd onder de loep genomen om audioprestaties zonder kosten en bouwkwaliteit te bereiken om een baanbrekende boekenplankluidspreker te creëren. Talloze ontwerpinnovaties en bouwmaterialen van wereldklasse resulteren in referentiekwaliteit en verbluffende dynamiek die normaal gesproken voorbehouden is aan de duurste luidsprekers ter wereld.

Of het nu gaat om het warme en boeiende geluid van vinyl of de veeleisende, gelaagde soundtrack van een actiefilm, de luidsprekers van de Ultra Bookshelf leveren een krachtige en overtuigende audio-ervaring en behoren tot de beste investeringen in audio voor elke prijs.

De luidsprekers van de Ultra Bookshelf vertegenwoordigen een compromisloze benadering van het luidsprekerontwerp. Van de drivers en crossover tot de bouwmaterialen en het kastontwerp, elk element is zorgvuldig ontworpen en getest om een referentiekwaliteit te bereiken.

Ultra Driver & Tweeter-ontwerp
De 6,5-inch mid-bass stuurprogramma's zijn indrukwekkend aanwezig in elk thuisaudiosysteem en hebben composiet glasvezelconussen die een uitstekende stijfheid tot massaverhouding leveren voor verbeterde gevoeligheid en stemmen die transparant zijn en volledig trouw aan het bronmateriaal. Deze bekwame stuurprogramma's geven een nauwkeurige toonbalans met moeiteloze autoriteit en dynamiek. Of het nu gaat om de gevarieerde nuances van muziekinstrumenten en dialogen of de sonische impact van geluidseffecten en filmscores, de Ultra-stuurprogramma's leveren uiterste nauwkeurigheid met precieze beeldvorming en een enorme soundstage.

De aluminium dome-tweeter van de Ultra Bookshelf speaker verhoogt de hoge frequentieprestaties en is vrijwel neutraal en onthullend. Licht, efficiënt, stijf en ongevoelig voor vervorming, zelfs bij hoge geluidsdrukniveaus, is de luchtige presentatie van de tweeter van vocalen en onthulde hoge tonen te vergelijken met de beste toren- en boekenplankluidsprekers ter wereld. De voor FEA geoptimaliseerde diffuser zorgt voor een brede spreiding voor een ongelooflijk brede en overtuigende soundstage en perfecte on- en off-axis frequentierespons zodat iedereen in uw kamer dezelfde verbluffende helderheid ervaart.

Intelligent SoundMatch Crossover-ontwerp
Kosten noch moeite zijn gespaard met de innovatieve SVS SoundMatch tweeweg crossover. De unieke topologie creëert een brede, maar toch gerichte en precieze soundstage, met nauwkeurige frequentierespons en beeldvorming op alle luisterposities. De precieze afstemming van de SoundMatch Crossover zorgt ook voor een gebalanceerde uitvoer van sprankelende hoge tonen tot de kristalheldere en indrukwekkende midrange, tot viscerale en gezaghebbende bas.

Prestatiegedreven kastontwerp en geometrie
Elke functie op de luidsprekerbox van de Ultra Bookshelf is ontworpen met een sonisch doel in gedachten. Taps toelopende randen op het voorpaneel van de kast, bekend als afschuining, minimaliseren randdiffractie voor een heldere en precieze soundstaging. Intern gebruikt elke kast afzonderlijke subbehuizingen van de mid-bass driver en tweeter om de prestaties te optimaliseren en de interactie tussen aandrijfeenheden te minimaliseren.

Zorgvuldig, innovatief ontwerpproces
Alle SVS-luidsprekers, ongeacht prijs of vormfactor, zijn op dezelfde nauwgezette manier vervaardigd. Noem het een huwelijk van veeleisende wetenschap en een gepassioneerde uitdrukking van techniek en liefde voor geweldig geluid.

Voordat een model ooit wordt gebouwd, worden chauffeurs en kasten theoretisch ontworpen door onze akoestische ingenieurs met behulp van geavanceerde computer-aided design (CAD) -processen. Vervolgens worden prototypes zorgvuldig gemeten en geoptimaliseerd in een echoloze omgeving om een toonhoogte-perfecte frequentierespons te bereiken. Nadat de ideale theoretische frequentierespons is bereikt, wordt uitgebreid geluisterd en gemeten in gekalibreerde luisterruimtes die nauw lijken op typische huiselijke omgevingen.

Het resultaat is een luidspreker die goed meet met bijna perfecte real-world frequentierespons, maar ook geoptimaliseerd om geweldig te klinken op menselijk niveau door luistertests met echte muziek en filmische inhoud, in een echte luisteromgeving zoals uw huis ..

Lees meer
Gratis bezorging vanaf €50,-
14 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties SVS: Ultra Boekenplank Speakers - 2 stuks - Gloss Piano Black

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Merk SVS
Kleur Piano Black
Breedte 21,6 cm
Diepte 27,7 cm
Hoogte 38,1 cm
Garantie 2 jaar
Impedantie 8 Ohm
Nominale belastbaarheid (continu) 20 Watt
Maximale belastbaarheid (piek) 150 Watt
Frequentiebereik 45 Hz - 32 kHz (+/- 3 dB)
Aantal speakers 2 speakers
Basreflex poort Achterkant
Gewicht 8.6 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling