Doublepoint is een (online) winkel door en voor audiofielen. Vanuit het Zuid-Hollandse Voorhout en Oosterhout verzenden wij dagelijks tientallen bestellingen naar klanten in onder andere Nederland, België en Duitsland. Naar mensen zoals jij. Om dat mogelijk te maken, hebben wij een degelijke site en een gestroomlijnde logistiek opgezet. 

Alle producten die op de site in voorraad zijn, hebben we daadwerkelijk in ons magazijn staan en kunnen we direct verzenden. Zo kun je –als je op werkdagen vóór 17:00 uur besteld– de volgende dag al van jouw audio-apparatuur of accessoires genieten. Dankzij het volgnummer kun je altijd bekijken waar jouw pakket zich bevindt.

Riverty: betaal na ontvangst

De veiligheid van onze klanten hebben wij hoog in het vaandel staan. Daarom bieden wij allerlei betaalmogelijkheden, stuk voor stuk via een versleutelde verbinding. iDeal, Sofort, Bancontact en betalen met debitcard of creditcard zijn daar enkele van. Maar ook betalen met Riverty behoort tot de mogelijkheden. Je betaalt dan pas na ontvangst van jouw bestelling.

30 dagen bedenktijd

Bij Doublepoint zit je nergens aan vast. Je krijgt 30 dagen de tijd om van gedachten te veranderen. Wil je binnen die periode beroep doen op je herroepingsrecht, dan kun je zonder opgaaf van reden je bestelling retourneren. Je betaalt hiervoor alleen de verzendkosten van jou naar Doublepoint. Binnen 14 dagen ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. 

Thuiswinkel Waarborg

Doublepoint bezit de Thuiswinkel Waarborg, die internetgebruikers laat zien waar ze veilig online kunnen winkelen. Om dit keurmerk te ontvangen, ondergaan webwinkels een juridische check, financiële monitoring en een veiligheidsscan. Voor al deze items is Doublepoint met vlag en wimpel geslaagd. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel!

Trusted Shops-keurmerk

Daarnaast heeft Doublepoint het Trusted Shops-keurmerk. Dit label is alleen voor webwinkels die netjes omgaan met je persoonsgegevens, die kopersbescherming bieden en goede service leveren. Ook biedt Trusted Shops authentieke klantbeoordelingen van de aangesloten webwinkels en is iedere aankoop verzekerd tot 2.500 euro.

Kiyoh Beoordelingensysteem

Reviews zijn voor ons van grote waarde. Dit is de online mond tot mond reclame. Om eerlijke reviews te verzamelen werken wij samen met Kiyoh; de specialist in klantbeoordelingen. Wij gebruiken dit beoordelingssysteem om echte reviews te verzamelen en te publiceren. Zo laten we je zien dat je een bestelling plaatst bij een betrouwbare online shop. Bovendien geeft het je als webshop de kans om verbeteringen door te voeren dankzij de verkregen feedback. Inmiddels hebben wij al een hoop reviews verzameld en zijn wij trots op ons gemiddelde cijfer! Bekijk hier al onze reviews!