B-System

B-System

De oprichter van B-Sound GmbH is Alexander Bruggisser uit het Zwitserse kanton St. Gallen. Tijdens zijn opleiding in de sanitair- en installatiebranche werd zijn passie voor alle installatieoplossingen voor plafonds, wanden en vloeren gewekt. Dit enthousiasme leidde er uiteindelijk toe dat hij de basis legde voor het huidige productassortiment van B-System GmbH.

Sinds 2021 opereert B-Sound GmbH onder de naam B-System GmbH in Duitsland, waarin het assortiment wordt voortgezet. Het portfolio van B-System GmbH omvat tegenwoordig veel serieproducten die op de markt zijn gebracht en onze klanten en partners talrijke voordelen bieden - bij planning, handel en installatie.

Wij zijn overtuigd van de combinatie van comfort, techniek en design. Dankzij onze inbouwbehuizing stellen we een groot aantal partners in staat om spannende projecten op het installatiegebied te realiseren. Omdat er steeds meer technologie wordt geïnstalleerd - in plafonds, wanden en vloeren. Het slimme huis is in opkomst, waarbij de focus ligt op het koppelen van verschillende componenten. Onze oplossingen helpen om alomtegenwoordige technologie visueel naar de achtergrond te duwen.

Lees verder
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 19

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren