Meze Audio

Meze Audio werd opgericht in 2011 in Baia Mare, Roemenië. Ze zijn klein begonnen, kennis vergarend door te experimenteren met onderdelen die al op de markt waren, zoekend en onderzoekend naar de juiste materialen en technische oplossingen in de zoektocht naar het perfecte geluid en gevoel. Hun doorbraakjaar was 2015, toen, na vele jaren van ontwikkeling, de 99 Classics werden gelanceerd. Ze blijven prijzen en nominaties ontvangen die ieders verwachtingen overtreffen en de 99 aan de top van zijn categorie plaatsen. Vandaag de dag worden al onze modellen, hoofdtelefoons en oortjes, van de grond af intern ontwikkeld, in de geest van onze oorspronkelijke 'no-compromise' visie.

In 2019 introduceerden ze de Empyrean-hoofdtelefoon. Empyrean is het product van twee gepassioneerde bedrijven die samenkomen om te onderzoeken wat er mogelijk is buiten hun individuele mogelijkheden. Het resultaat is een compromisloze hoofdtelefoon die de gedurfde esthetiek en gebruikersgerichte ontwerpbenadering van Meze belichaamt en de ervaring van Rinaro op het gebied van onderzoek en ontwikkeling binnen het gebied van planaire magnetica.

Meze Audio's geluidssignatuur is afgestemd op lange luistersessies, net als de ergonomie: helderheid zonder ruwheid, frisheid zonder vermoeidheid. We weten dat een hoofdtelefoon compleet is wanneer hij je de buitenwereld doet vergeten en je meeneemt voor een duik in het universum van je eigen gevoelens.

Meze Audio
Meze Audio: Liric hoofdtelefoon in het Zwart

De Meze LIRIC is een mix van hoge bouwkwaliteit, uitstekend comfort en een levensecht, meeslepend geluid. Het is de eerste gesloten hoofdtelefoon met Rinaro's Isodynamic Hybrid Array Driver, opnieuw ontworpen voor draagbaar gebruik.

Uitgelichte Meze Audio producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 5

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 5

Van hoog naar laag sorteren
per pagina