Cambridge Audio

Cambridge Audio wil de wereld redden van shit-geluid. Ze willen dat je je muziek op zijn best hoort, zoals de artiest het bedoeld heeft om te worden gehoord, zonder iets toegevoegd, niets weggenomen. Dat is wat ze altijd al wilden, want dat is wat muziekliefhebbers zoals wij verdienen. Daarom experimenteren ze voortdurend, lossen ze problemen op en maken ze een nieuwe kit. Daarom doen ze al 50 jaar wat we doen. Daarom proberen ze de luisterervaring altijd beter te maken. Zuiver.

Hoe je ook luistert, wat je budget ook is, ons doel is eenvoudig: je het best mogelijke geluid geven voor de best mogelijke prijs.

Cambridge Audio
AX Series

De AX-serie combineert hoge kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is de perfecte manier voor nieuwsgierigen om hun eerste stapelbare scheidingssysteem te bouwen. Aan de hand van ontwerpaanwijzingen uit de bekroonde Edge- en CX-reeksen heeft Cambridge Audio de AX-componenten ontworpen als een eenvoudige introductie tot Great British Sound. Het zal de manier waarop je muziek voor altijd waardeert veranderen.

Uitgelichte Cambridge Audio producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-15 van totaal 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1-15 van totaal 53

Van hoog naar laag sorteren
per pagina