Inakustik

Inakustik

Meer dan alleen kabels

Een zuiver geluid, een scherp beeld en een exclusief gevoel van luxe. Dat is waar het bij Inakustik allemaal om draait - simpelweg de beste kwaliteit voor jouw ogen, jouw oren en al jouw zintuigen. Sinds 1977 zijn zij toegewijd aan perfectie - in audio, video, muziek en media, en exclusief design.

in-akustik maakt deel uit van de Braun familiegroep, waartoe naast de kabelspecialist braunkabel ook de modelspoorfabrikant BRAWA en Eagle Cable behoren.

Zij produceren de luidsprekerkabels in Duitsland. En de meeste van hun hifi- en videokabels voor thuisgebruik in de kwaliteitsklassen Reference en Excellence worden vervaardigd in hun eigen fabrieken op het hoofdkantoor in Ballrechten-Dottingen.

Hun productiefaciliteiten zijn geïntegreerd in het hoofdkantoor van het bedrijf en dit stelt hen in staat om zich aan te passen aan jouw eisen. Jij profiteert van hun jarenlange ervaring en van individuele producten die speciaal op jouw wensen zijn afgestemd.

Zij laten hun producten graag beoordelen door onafhankelijke vakbladen, tijdschriften of testlaboratoria en hun deskundigen. De kwaliteit van hun werk wordt steeds weer bevestigd door uitstekende testbeoordelingen. Deze lof inspireert hen om door te gaan.

Lees verder