Silent Angel

Silent Angel

Ze zijn een innovatief Hi-Fi streaming expert, ze richten zich op het leveren van oplossingen voor high-end audio consumentenproducten, en kwaliteitscomponenten voor residentiële Hi-Fi streaming netwerken.

Door de jaren heen hebben ze de wereld hun vastberadenheid en kracht getoond door hun innovatieve expertise, die zelf ontwikkelde audio-besturingssysteem, VitOS, high-performance Roon muziekserver en streamer, anti-interferentie en hoge-precisie netwerkschakelaar, stabiele lineaire voeding, en andere kwaliteit accessoires omvat.

Silent Angel dient op innovatieve wijze het gezonde Hi-Fi audio bronsysteem, in het bijzonder om hoogfrequente ruis te elimineren, het jitter effect te verminderen, en een zeer stabiele vermogensafgifte om de zuiverste geluidskwaliteit na te streven, elke stap is gewijd aan het vervullen van het ultieme Hi-Fi muziekgenot, laat Silent Angel je nu de ware kracht van digitale streaming muziek presenteren!

Lees verder
Silent Angel: Bremen B1T Muziek Streamer

Een compacte en functierijke netwerkstreamer ontworpen voor muziekliefhebbers die meer audiobronnen willen verkrijgen, maar ook willen genieten van een betere geluidskwaliteit. De hardware en software van de Bremen B1T zijn geoptimaliseerd voor Hi-Res streaming toepassingen door vele details te verbeteren zonder compromissen. Een ideale optie om de deur te openen naar de Hi-Res audio wereld.

Uitgelichte Silent Angel producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren