Q Acoustics: Q3050i 5.1 Homecinema Pack - Wit

Binnen 1-2 werkdagen geleverd
Op voorraad

Het 3050i Series 5.1 Cinema Pack zal het volledige potentieel van uw home cinema-elektronica benutten. Zijn voortreffelijk gedetailleerde geluid zal alle sfeer, natuurlijke dialoog en, indien nodig, het krachtige explosieve drama van elke video-soundtrack overbrengen.

Bekijk specificaties
€ 1.495,00

Offerte opvragen?

Klik hier en ontvang een persoonlijke prijs!
Ergens anders goedkoper of voor dezelfde prijs gezien?
Klik hier en ontvang 5% korting op de laagste prijs!
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Q Acoustics: Q3050i 5.1 Homecinema Pack - Wit

Het 3050i Series 5.1 Cinema Pack zal het volledige potentieel van uw home cinema-elektronica benutten. Zijn voortreffelijk gedetailleerde geluid zal alle sfeer, natuurlijke dialoog en, indien nodig, het krachtige explosieve drama van elke video-soundtrack overbrengen. Het 3050i 5.1-bioscooppakket beschikt over P2P ™ -aanslag (Point to Point) voor extra stabiliteit van de kast voor een zuiverder en dynamischer thuisbioscoopgeluid. De Q 3050i vloerstaande luidsprekers beschikken ook over HPE ™ -technologie die sympathische resonantie binnen de behuizingen elimineert door de luchtdruk in de kast 3050i gelijk te maken, wat resulteert in een zuiverder, ongekleurd geluid.

Elke luidspreker die deel uitmaakt van het Q 3050 5.1 Cinema Pack is een echte hi-fi speakers met een schat aan technologie toegepast op de gehele 3000i-serie - resulterend in een uitzonderlijke filmische prestatie - perfect voor de grotere kamer dankzij de opname van de Q 3050i vloerstaande luidspreker. Het Q 3050 5.1 Cinema-pakket levert ook verbluffende muzikale uitvoeringen.

In de gehele 3000i-serie zijn conventionele paneeluitsparingen verwijderd, waardoor de integriteit van de behuizingen aanzienlijk is verbeterd en nieuwe bogenpoorten met een laag profiel zijn ingebouwd met bussen die diep genoeg zijn om bananenstekkers van 4 mm (0,16 inch) te accepteren. De luidspreker kan heel dicht bij een achterwand worden geplaatst, zelfs wanneer banaanstekkers in plaats van schoppen of kale draden worden gebruikt, wat betekent dat het Q 3050i 5.1-thuisbioscoopsysteem een naadloze aanvulling kan zijn op uw luisterruimte, vooral met de keuze van de afwerkingen.

De Q 3010i-luidsprekers kunnen op een plank worden gemonteerd op flexibele, voorgemonteerde rubberen voetjes, op een standaard gemonteerde of aan de muur gemonteerde optionele voetjes en beugels voor ultieme flexibiliteit in uw thuisbioscoopopstelling.

De Q 3090Ci heeft dezelfde breedte als de meeste versterkers en AV-receivers, dus past deze fraai in het gespecialiseerde meubilair dat ontworpen is om ze te huisvesten en kan ook op een plank of in een kast worden gemonteerd, of op speciale muurbeugels.

De Q 3060S is een van de meest slanke subwoofer met alle benodigde energie om elke nuance van een akoestische contrabas of gerommel van een cinematografische explosie te leveren. De Q 3060i-subwoofer kan op de vloer worden gemonteerd met behulp van spikes of aan de muur met een speciale muurbeugel.

Niet alleen heeft het gehele 3000i-gamma alle nieuwe behuizingesthetica, maar het biedt ook 4 nieuwe, eigentijdse afwerkingen. De nieuwe luidsprekers uit de 3000i-serie zijn verkrijgbaar in vier standaardafwerkingen; Graphite Grey, English Walnut, Carbon Black of Arctic White. Alle zijn afgewerkt met een aantrekkelijke chromen rand rond elke bestuurder en zijn voorzien van magnetische luidsprekerroosters.

5.1 Systeem:

  • 2 x 3010i boekenplankluidsprekers
  • 2 x 3050i vloerstaande luidsprekers
  • 1 x 3090ci middenluidspreker
  • 1 x 3060s actieve subwoofer
Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie! Ergens anders goedkoper gezien?

Specificaties Q Acoustics: Q3050i 5.1 Homecinema Pack - Wit

Meer informatie
Levertijd Binnen 1-2 werkdagen geleverd
KleurWit
Garantie5 jaar
MerkQAcoustics
Set bestaat uit:2 boekenplank speaker + 2 vloerstaande speakers + 1 centerspeaker + 1 subwoofer
Type speakerSurround set
Aantal speakers5 speakers + subwoofer
Gewicht58.3 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling