Supra: Sword Interlink XLR Audiokabel 2 x 0,8 meter

Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Op voorraad

Het succes met de Sword luidsprekerkabel bracht Supra op het idee om een interconnect te ontwerpen volgens hetzelfde gepatenteerde ontwerpconcept. De kabel werkt als een perfecte signaaldrager zonder de neveneffecten van de traditioneel ontworpen kabels, die ernstige problemen vertonen met frequentierespons en faseverschuiving. Sword handhaaft de signaalintegriteit met bijna onmeetbare vervorming als gevolg van onze vrijheid en ons vermogen om de elektrofysische lay-out te beheersen, in plaats van te compenseren met mystery boxes en batterijen.

Bekijk specificaties
€ 649,00
Klanten geven Doublepoint een 9.4/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details Supra: Sword Interlink XLR Audiokabel 2 x 0,8 meter

SUPRA Sword Interconnect - The High End

Het succes met de Sword luidsprekerkabel bracht ons op het idee om een interconnect te ontwerpen volgens hetzelfde gepatenteerde ontwerpconcept. De kabel werkt als een perfecte signaaldrager zonder de neveneffecten van de traditioneel ontworpen kabels, die ernstige problemen vertonen met frequentierespons en faseverschuiving. Sword handhaaft de signaalintegriteit met bijna onmeetbare vervorming als gevolg van onze vrijheid en ons vermogen om de elektrofysische lay-out te beheersen, in plaats van te compenseren met mystery boxes en batterijen. Het is moeilijk om de Sword serie te overtreffen, ongeacht de prijs. Verkrijgbaar in single-ended (RCA) en gebalanceerde (XLR) versie.

Hoe klinkt het?
De beste omschrijving is niets - Supra Sword klinkt helemaal niet. Supra Sword geeft het complexe muzieksignaal van een oneindig aantal sinusgolven en een oneindig aantal niveaus door zonder enige vervorming te veroorzaken tussen de bronuitgang en de ingang van de ontvanger. Geen enkel deel van de muziek ondervindt vertraging (faseverschuiving), waarom de timing van elke toon voor en na exact hetzelfde is. Als elk ander hifi-apparaat in het systeem in staat is tot een even correcte timing en behoud van het geluid van de opnamen, de luidsprekeropstelling en de akoestiek van de luisterruimte optimaal is, is het resultaat van dien aard dat je je echt in de studio tussen de muzikanten waant. Het ontbreken van elektrische eigenschappen van het Sword zorgt voor volledige transparantie. Het is soms moeilijker om een transparante kabel te onderscheiden van een kabel met een schijnbare "sound lift" die bepaalde noten benadrukt. Men zal het echter snel weten wanneer elk album in de muziekcollectie dezelfde klankstijl vertoont in plaats van de unieke signatuur van elk album/deuntje.

Het zwaardontwerp
Bij de foto's een figuur dat het kabelontwerp illustreert. In elke polariteitsgeleider zijn er twaalf individueel geïsoleerde strengen die twee lagen vormen, de binnenste zes gesponnen rond een binnenkern, met hoge pitch in één richting, de buitenste zes in de tegenovergestelde richting gescheiden van de binnenste laag door een geëxtrudeerde isolatielaag. Deze oriëntatie van de draden gaat op efficiënte wijze alle ongewenste elektrofysische eigenschappen tegen, waardoor alle hoorbare frequenties intern uniform zijn en er verder geen open venster is voor het binnendringen van kwaadwillig lawaai. De muziek zal erdoorheen komen en precies hetzelfde klinken. Dat is wat een volledig transparante kabel onderscheidt. Tenslotte is deze versie gebalanceerd, wat nog een paar extra bonussen toevoegt die het hele systeem zullen helpen om ruis en storingen extra te onderdrukken. Gebalanceerde transmissies, meestal te vinden in high-end hifi-systemen en pro-sound/studios, verbinden aardpotentiëlen van systeemapparatuur via het aparte aardingssnoer dat ook de kabelafscherming met hetzelfde potentiaal verbindt. Nergens zal het vuil dat zich in kabelafschermingen of apparatenkasten bevindt het signaal besmetten. Een van de briljante eigenschappen is dat de warme en koude draden (pen 2 en 3) spiegelbeelden van elkaar zijn. Bij warm is het maximum potentieel, bij koud is het maximum negatief potentieel. In de ontvangerschakeling worden de twee signalen vergeleken en alle signalen die gelijk verschillen tussen de afleidingen worden doorgelaten. Een storing geeft echter het zelfde potentieel in beide afleidingen en zal daarom worden geannuleerd. Het resultaat is doodse stilte van lawaai. Ook in studio's waar lange interconnects worden gebruikt en veel apparaten draaien.

Sword-IXLR
Onze beste analoge interconnect ooit; Supra's vlaggenschip. Sword-IXLR is een interconnect paar met onze beste gebalanceerde connectoren Supra Swift. Deze kabel heeft het zelfvertrouwen dat hij past bij alle audiosystemen van mid-end niveau en hoger, in een felle concurrentiestrijd ongeacht het concurrerende prijskaartje van de kabel.

Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties Supra: Sword Interlink XLR Audiokabel 2 x 0,8 meter

Meer informatie
Levertijd Binnen 3-5 werkdagen geleverd
Kleur Blauw
Diameter 2 x 8 mm
Lengte 1 meter
Merk Supra
Garantie 2 jaar
Gewicht 1 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling