SVS: SB-2000 Pro Subwoofer - Piano Gloss Black + Gratis Soundpaths

Vandaag besteld, morgen in huis!
Op voorraad

Kamervullende uitgang en laagfrequente uitbreiding onder 20 Hz met audiofiele verfijning en muzikaliteit, SB-2000 Pro biedt referentie subwooferprestaties voor meer mensen dan ooit uit een compacte kast van slechts 15 inch aan alle kanten. Voorzien van een geheel nieuwe 12-inch SVS-driver met hoge excursie en 550 watt RMS, 1500 watt piekvermogen Sledge STA-550D-versterker met volledig discrete MOSFET-uitgang. Tijdens Black Friday ontvang je bij aankoop van een SB-2000 gratis Soundpaths t.w.v. 69 euro.

Bekijk specificaties
INCL. Gratis Soundpaths
Tijdelijk 2,5% korting op het gehele SVS assortiment met kortingscode SVS2020
€ 1.099,00
Klanten geven Doublepoint een 9.2/10
De laagste prijsgarantie & veilig betalen
Minimaal twee jaar garantie
Wij garanderen uitstekende service
30 dagen bedenktijd
Levering naar o.a.: Nederland, België en Frankrijk
Veilig betalen

Details SVS: SB-2000 Pro Subwoofer - Piano Gloss Black + Gratis Soundpaths

Eisa Award - Best product 2020/2021

De SB-2000 Pro Subwoofer is uitgeroepen tot werelds beste subwoofer!

Eenmaal per jaar stemt een groep van meer dan 55 AV-magazines uit de hele wereld, waaronder Stereofiel en Sound & Vision in de VS, op de beste producten uit verschillende categorieën. De groep staat bekend als de Expert Imaging & Sound Association (EISA) en de prijzen die zij uitreiken worden beschouwd als de meest prestigieuze eer die een AV-product kan krijgen.

Enorme kracht
Kamervullende uitgang en laagfrequente uitbreiding onder 20 Hz met audiofiele verfijning en muzikaliteit, SB-2000 Pro biedt referentie subwooferprestaties voor meer mensen dan ooit uit een compacte kast van slechts 15 inch aan alle kanten. 
Voorzien van een geheel nieuwe 12-inch SVS-driver met hoge excursie en 550 watt RMS, 1500 watt piekvermogen Sledge STA-550D-versterker met volledig discrete MOSFET-uitgang. Het benutten van de enorme kracht, terwijl het zorgen voor onfeilbare controle en kamer-stimulerende basweergave is een 50 MHz analoge apparaten Audio DSP. SB-2000 Pro beschikt ook over de smartphone-app SVS subwoofer voor gemakkelijke bediening van het volume, DSP-functies, aangepaste voorinstellingen en meer.

Verbluffende diepe basuitbreiding en enorme output met verbluffende muzikaliteit die zowel audiofielen als fans van thuisbioscopen zal verrassen. Voorzien van een geheel nieuwe 12-inch SVS-driver, 550 Watt RMS, 1500+ Watt piekvermogen Sledge-versterker met volledig discrete MOSFET-uitgang en SVS-subwoofer DSP-smartphone-app in een compacte kast van ongeveer 15 inch aan alle kanten.

Referentie Subwooferprestaties bereikt nieuwe dieptepunten. Nog een keer.
2000 Pro-modellen vervangen de meest populaire SVS-subwoofers aller tijden, en omdat we niet in iets anders geloven dan een volledige nieuwe voorstelling, vertegenwoordigen ze in alle opzichten een enorme prestatie-upgrade ten opzichte van de originele 2000-serie. Verbluffende diepe basuitbreiding en enorme output met verbluffende muzikaliteit die zowel audiofielen als fans van thuisbioscopen zal verrassen. Referentie-subwooferprestaties zijn nog nooit in de buurt van deze prijs verkrijgbaar geweest bij een kast van deze omvang.

Een geavanceerde 550 watt RMS, 1500+ watt piekvermogen Sledge STA-550D DSP-versterker, innovatieve nieuwe 12-inch high-excursie SVS-driver en geoptimaliseerd gesloten kastontwerp regelen de controle over een ruimte met diepere bassen en meer ruimtevullende output dan wat is meestal mogelijk vanaf een subwoofer met zulke compacte afmetingen.

SB-2000 Pro biedt handige bediening en aangepaste presets via de SVS-subwoofer DSP-smartphone-app voor Apple-, Android- en Amazon-apparaten ®. De SVS-app is de handigste manier om het volume te regelen, toegang te krijgen tot meerdere DSP-functies en aangepaste voorinstellingen te programmeren voor muziek, films, gaming en meer. Een ideale oplossing voor referentiebas in audiofiele muzieksystemen of home theater surround sound-systemen. De SB-2000 Pro zet alle prestatiebenchmarks in zijn prijsklasse en presteert beter dan veel grotere subwoofers.

Adembenemende output en Deep Bass-extensie met Pinpoint Control en nauwkeurigheid.
Met technologie van de vlaggenschip SVS 16-Ultra-serie, winnaars van bijna elke branche en mediaprijs als de beste subwoofers wereldwijd, ontketent de SB-2000 Pro adembenemende output en uitbreiding zonder ooit in te boeten aan stuurprogramma's of nauwkeurigheid in frequentierespons. Het gesloten kastontwerp combineert de meest geavanceerde SVS-subwoofortechnologie die ooit is ontwikkeld met baanbrekende innovaties om een nieuwe standaard voor subwooferprestaties te stellen op basis van prijs en kastgrootte.

Geheel nieuwe 12-inch high-excursie SVS-driver - hartverscheurende bas met subtiliteit en finesse
Volledig opnieuw ontworpen 12-inch SVS-stuurprogramma levert enorme lage frequentie-uitvoer met onfeilbare nauwkeurigheid en voorbijgaande snelheid. Een aluminium geventileerde conus met een uitzonderlijke stijfheid tot massaverhouding en een gepatenteerde spuitgegoten extreme-excursie surround zorgen voor een vlekkeloze zuigerbeweging voor nauwkeurige controle en nauwkeurigheid.

Dubbele ferrietmagneetmotor die meer dan 15 pond weegt, genereert enorme hoeveelheden magnetisme om extreme driverexcursies te produceren zonder de controle te verliezen. Bereikt moeiteloos uitbreiding onder 20 Hz zonder vervorming.

Lichtgewicht en stijve aluminium geventileerde conus met stofkap van composietvezel creëert SPL's met ruimte voor energie en handhaving van de controle, zelfs op de hoogste aandrijfniveaus.

Parabolische surround met lange worp met behulp van gepatenteerd spuitgieten zorgt voor extreme excursie voor bas die u kunt voelen met behoud van de levensduur van de aandrijfeenheid.

Uitbreiding van aluminium paalstukken verbetert de eigenschappen van het warmtebeheer voor uitzonderlijke warmteafvoer.

Het dubbellaagse spreekspoelontwerp maximaliseert lineariteit en nauwkeurigheid bij volledige excursie, terwijl vervorming en vermogenscompressie worden geminimaliseerd.

Sledge STA-550D-versterker - moeiteloos vermogen en absoluut commando.
De Sledge STA-550D-versterker is conservatief beoordeeld op 550 watt RMS, 1500 watt piekvermogen en maximaliseert het volledige potentieel van de 12-inch driver met moeiteloos vermogen en nauwkeurige bediening. Het innovatieve ontwerp combineert de efficiëntie van een Klasse D-versterker met de mogelijkheid om enorme hoeveelheden stroom door de volledig discrete MOSFET's te verplaatsen voor uitstekende real-world subwooferprestaties op alle aandrijfniveaus, in elke kamer.

Hoge stroomoutput van volledig discrete MOSFET's met efficiëntie van klasse D-versterker stelt de Sledge STA-550D-versterker in staat om enorme hoeveelheden stroom te verplaatsen, wat een enorme output met chirurgische precisie mogelijk maakt.

Geavanceerde 50Mhz analoge apparaten met hoge resolutie Audio DSP is de meest geavanceerde digitale processor ooit gebruikt in een subwoofer en handhaaft een uiterste nauwkeurigheid en een onberispelijke geluidskwaliteit via geavanceerde in-room tuning, krachtige DSP-bedieningselementen en meer. Frequentiebereikcurven die speciaal zijn geoptimaliseerd voor de SB-2000 Pro zorgen ervoor dat de subwoofer de controle over een kamer kan nemen en deze volledig onder druk kan zetten met heldere, bonzende bassen.

Smartphone-app SB-2000 Pro - eenvoudigste manier om de DSP en bediening van de subwoofer ooit te beheren.
De subwoofer-app uit de 2000 Pro-serie is de meest handige manier om het volume te regelen, toegang te krijgen tot meerdere DSP-functies en aangepaste voorinstellingen te programmeren voor afstemming met één druk op de knop geoptimaliseerd voor muziek, films, gaming en meer. Pas crossover-frequenties, een drie-band parametrische EQ, polariteit, ruimteversterking en meer aan, allemaal vanaf uw favoriete stoel.

De SVS-subwoofer-app maakt ook geavanceerde aanpassing mogelijk, zodat u uw subwoofer een naam kunt geven voor eenvoudig vooraf schakelen, de subwoofer stand-bymodus kiest en de subwoofer terugzet naar de fabrieksinstellingen. Bluetooth-connectiviteit biedt volledige controle, zelfs wanneer de subwoofer uit het zicht is en bidirectionele feedback in realtime aanpassingen toont op zowel de app als de subwooferinterface op het achterpaneel.

Verbindt via Bluetooth voor gemakkelijke bediening, zelfs wanneer de subwoofer uit het zicht is.

Er kunnen 3 aangepaste voorinstellingen worden opgeslagen voor films, muziek en meer, zodat u met één druk op de knop kunt afstemmen op uw luistervoorkeuren.

3-bands parametrische EQ-controller maakt nauwkeurige aanpassingen mogelijk voor frequentiehelling en Q-factor tot op het enkele Hz-niveau met vier verschillende hellingen, zodat gebruikers de prestaties kunnen verbeteren door pieken, nullen en andere kamerproblemen te elimineren.

Tweerichtingsfeedback toont updates in realtime op zowel de app als de subwooferinterface op het achterpaneel.

Achterpaneel Intelligent Control Interface (ICI).
Intelligent Control Interface (ICI) op het achterpaneel van de 2000 Pro Series-kasten biedt bedieningsopties voor de meest kritieke functies van de subwoofer. Aanpassingen kunnen worden gemaakt voor het volume op basis van luistervoorkeuren en inhoud om een volledige en gebalanceerde basweergave te bereiken.

Andere kenmerken van de ICI zijn een laagdoorlaatfilterfrequentie voor soepele sonische overgangen en naadloze menging met luidsprekers en fasecontrole om de timing van de subwooferuitgang te verschuiven zodat deze op één lijn komt met de hoofdluidsprekers of extra subwoofers.

Akoestisch inert en strak verstevigd gesloten kastontwerp.
Extra dikke MDF-voorplaat en uitgebreide interne versteviging in de akoestisch geoptimaliseerde SB-2000 Pro Series-kast creëren een resonantievrije omgeving die dient als een leeg canvas voor compromisloze subwooferprestaties. Akoestische isolatie elimineert alle kleuring of resonantie uit de kast, zelfs wanneer de diepste lage frequenties worden gespeeld op referentievolume. Inclusief beschermende, niet-resonerende extra dikke ABS-grille en op maat gemaakte iso-elastomere voeten voor het verminderen van geluidsartefacten in een kamer.

Technologie uit de 2000 Pro-serie
Geïnspireerde Subwoofer-engineering voor compromisloze prestaties.
De nieuwe SVS 2000 Pro-serie biedt technologische doorbraken uit de 16-Ultra-serie, 4000-serie en 3000-serie, de meest bekroonde subwoofers die er zijn. Deze technologie gaat samen met exclusieve 2000 Pro Series-innovaties om een nieuwe standaard te zetten voor de prestatiewaarde van de subwoofer. Meer mensen dan ooit kunnen nu genieten van kamer-schuddende bassen onder de drempel van het menselijk gehoor met onfeilbare nauwkeurigheid en controle.


Lees meer
Gratis bezorging voor elke bestelling!
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie!

Specificaties SVS: SB-2000 Pro Subwoofer - Piano Gloss Black + Gratis Soundpaths

Meer informatie
Levertijd Vandaag besteld, morgen in huis!
Merk SVS
Kleur Piano Black
Breedte 36 cm
Diepte 39,5 cm
Hoogte 37,2 cm
Garantie 5 jaar
Impedantie X
Nominale belastbaarheid (continu) 550 Watt
Maximale belastbaarheid (piek) 1500 Watt
Frequentiebereik 19-240 Hz +/- 3 dB
Aantal speakers 1 subwoofer
Basreflex poort Geen
Gewicht 17.5 kg
Deel je eigen ervaring
Beoordeling