Bestellingen via de website van Doublepoint kunnen op allerlei veilige mogelijkheden worden betaald. Hieronder zijn alle betaalmogelijkheden weergegeven.

iDeal

iDeal is het meest gebruike online betaalmiddel waar aankopen mee gekocht kunnen worden. Ook bij Doublepoint kunnen bestellingen betaald worden via iDeal. Als er gekozen wordt voor deze betaalmogelijkheid, selecteer je eigen bank, waarna je in een beveiligde omgeving de betaling kunt voldoen.

Mastercard en VISA

Bij Doublepoint kun je alle bestellingen ook met uw creditcard betalen. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor alle aankopen die doormiddel van een creditcard worden aangeschaft. Zodra de betaling is goedgekeurd door de betalingsprovider, sturen wij uw aangekochte product direct op. In de meeste gevallen worden de gegevens binnen enkele minuten al goedgekeurd/geverifieerd, maar het kan ook voorkomen dat dit maximaal 24 uur duurt.

Afterpay

AfterPay voert voor Doublepoint.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Mistercash

Bij Doublepoint kan je alle bestellingen ook met Mistercash betalen. Voor het betalen via Mistercash brengen wij geen extra kosten in rekening.

SofortBanking

Bij Doublepoint kan je alle bestellingen ook met SofortBanking betalen. Voor het betalen via SofortBanking brengen wij geen extra kosten in rekening.

Giropay

Het is ook mogelijk om te kiezen voor Giropay. Hiervoor brengen ook geen extra kosten in rekening.

American Express

Bij Doublepoint kan je alle bestellingen ook met American Express betalen. Voor het betalen met American Express brengen wij geen extra kosten in rekening.

Paypal

Bij Doublepoint kan je alle bestellingen ook met Paypal betalen. Voor het betalen met Paypal brengen wij een toeslag van 2% in rekening.

In3

Bij Doublepoint kan je ook kiezen voor de betaalmogelijkheid In3. Bij deze betaalmogelijkheid betaal je in 3 termijnen tegen 0% rente. Om met In3 te kunnen betalen is het minimale bestelbedrag voor consumenten € 100,- en het maximale bestelbedrag € 3.000,-. Bij het bestellen op Doublepoint dient het eerste termijn bij het afrekenen betaald te worden.

Rembours > op aanvraag via info@doublepoint.nl

Betalen onder rembours betekent dat je betaalt bij de postbode, oftewel bij aflevering. Het is niet mogelijk om bij de postbode te pinnen, je dient contant en gepast te betalen. De kosten om onder rembours te betalen bedraagt 19,95 euro per bestelling. Dit als bijdrage aan de kosten die PostNL vraagt om de bestelling bij je thuis af te leveren onder rembours. Wil je gebruik maken van deze betaalmethode? Laat het ons weten via info@doublepoint.nl en wij zullen de bestelling onder rembours versturen!