Levertijd bij Doublepoint

Vandaag besteld, morgen in huis!
Onze slogan luidt dat als je op een werkdag voor 17:00 uur bestelt, dat je de bestelling morgen in huis hebt! Na ontvangst van je bestelling wordt deze direct verwerkt in ons magazijn. Afhankelijk van een eventuele afwijkende levertijd, welke staat aangegeven op de productpagina, verlaat jouw bestelling dezelfde dag nog ons magazijn. Hierdoor weet je van te voren wanneer je jouw bestelling thuis kan verwachten! Je ontvangt altijd van te voren een e-mail met daarin jouw pakbon. Daarnaast ontvang je ook een e-mail met daarin alle verzendgegevens. Hierdoor kan je jouw zending ook goed in de gaten houden en in de meeste gevallen zien in welk tijdsframe de bezorger komt. Let wel op; bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden op de eerst volgende werkdag (maandag) verwerkt!

Vertraagde levering
Iedere bestelling die bij ons binnenkomt, willen wij gelijk voor je verwerken. Dit zeggen wij op de website, tenzij er op de productpagina een andere levertijd is vermeld. Ook alle vervoerders doen haar best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou af te leveren, binnen het gestelde termijn. Als toch blijkt dat het misgaat, en de zending duurt langer, kan je van ons verwachten dat wij er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk op jouw adres af te leveren.

Vragen over leveringen
Heb je een vraag over jouw levering van je bestelling? Vul hieronder het formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.