Argon Audio

Argon Audio is geboren uit de Deense klankkenners HiFi Klubben, die sinds 1983 een fervent missionaris zijn van het goede geluid almachtig. De expertise en in-touch ervaring van de meer dan 800 medewerkers, die dagelijks face-to-face aan de eisen van de klant voldoen, wordt in elk product dat ze ontwikkelen verwerkt.

Dit is de essentie van Argon Audio - en daarom durven ze te zeggen dat Argon Audio je ogen, je oren en je muziekminnende ziel zal bevredigen, zonder je portemonnee in gevaar te brengen. En dat is een belofte.

Argon Audio
De veelzijdige RADIO3i internet radio van Argon Audio

De RADIO3i is een veelzijdige tafelradio met internetradio, Spotify Connect, Bluetooth, DAB+ en FM. Hiermee kun je luisteren naar radiozenders van over de hele wereld en kiezen uit miljoenen nummers via je Spotify-app – en al je andere muziek kun je streamen met Bluetooth. De geïntegreerde stereoluidsprekers hebben een mooi en vol geluid, en de heldere OLED-display geeft hem een exclusieve look. Je stuurt alles heel eenvoudig aan via de voorkant of met je smartphone-app.

Uitgelichte Argon Audio producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 8

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Totaal: 8

Van hoog naar laag sorteren
per pagina