Como Audio

Como Audio

Como Audio is een radiofabrikant, gevestigd in Boston Massachusetts. Eigenaar Tom DeVesto is geen onbekende in de hifi-wereld. Zo was hij mede oprichter van het alom bekende Tivoli Radio, waarvan er inmiddels miljoenen wereldwijd zijn verkocht.

Met Como Audio zet hij een vooruitstrevend bedrijf neer. De Como Audio radio’s voldoen aan de wensen van de moderne gebruiker met opties zoals internetradio, muziekdiensten, multiroom en een app bediening.

Stap in de moderne wereld van radio entertainment met Como Audio!

Lees verder
Como Audio

Toonaangevende Consumer Electronics Hall of Fame Legend en Visionary Tom DeVesto is de afgelopen 40 jaar trouw gebleven aan een eenduidige missie, en dat is het brengen van een nieuwe ervaring op de markt voor consumentenelektronica - een die de verwachtingen overtreft en verbetert. Of hij nu de theaterervaring aan het thuispubliek introduceert met Advent en Kloss Video grootbeeld TV's, of dat hij stereosystemen rechtstreeks aan de consument verkoopt met Cambridge SoundWorks, of dat hij met Tivoli Audio hoogwaardige radio's en muzieksystemen met een geweldig design en een geweldig geluid maakt die een ander tijdperk weerspiegelen, Tom DeVesto verliest nooit het doel uit het oog: een hoogwaardig product maken dat de nieuwste technologie ondersteunt - eenvoudig te bedienen is - een onderscheidend ontwerp heeft - een kleine hoeveelheid ruimte in beslag neemt - en niet verouderd raakt. Miljoenen producten van Tom DeVesto worden vandaag de dag wereldwijd gebruikt. Hij keert terug naar de markt voor consumentenelektronica met een nieuw bedrijf uit Boston Massachusetts, "Como Audio". Hier zet hij zijn doel voort om hoge prestaties, visie, design en duurzame producten naar de consument te brengen. Producten die, hopelijk, de lat voor hun verwachtingen blijven leggen. Blijf op de hoogte!

Uitgelichte Como Audio producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 16

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-15 van 16

Pagina
per pagina
Filter opties
prijs
Van hoog naar laag sorteren