Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby.

En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een radicaal gefilterd productaanbod. Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in onze virtuele schappen. Apparatuur waar je nog vele jaren van kunt genieten.

Van ons mag je méér verwachten

Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Ben je op zoek naar een bepaald product en kan je het niet vinden op Doublepoint? Laat het ons graag weten en wij doen ons best om dit product tóch te leveren. zullen ons best doen om dit product toch te kunnen leveren.

Maak een luisterafspraak

Doublepoint begon als webwinkel: louter online. Maar voor producten die je eigenlijk eerst wilt ervaren, is een showroom onmisbaar. Gelukkig bieden wij die sinds kort. In deze nieuwe showroom vind je o.a. versterkers, luidsprekers en koptelefoons. Bekijk ze, raak ze aan, vergelijk ze. En leg vooral je oor te luister, want in onze luisterruimtes komen de producten pas écht goed tot hun recht.

Neem je eigen muziek mee, zodat je zelf kunt ervaren hoe de instrumenten en nuances door elke audio-setup klinken. We laten je op je gemak de verschillende componenten en producten proberen, en één van ons is aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Vrijblijvend.

Je vindt onze showroom en luisterruimtes in Voorhout (regio Leiden). We zijn alleen op afspraak te bezoeken, dus laat je ons weten wanneer het jou goed uitkomt? Maak jouw afspraak door ons te mailen op info@doublepoint.nl.

Plan direct een afspraak in!