Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby.

En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een radicaal gefilterd productaanbod. Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in onze virtuele schappen. Apparatuur waar je nog vele jaren van kunt genieten.

Van ons mag je méér verwachten
Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Ben je op zoek naar een bepaald product en kan je het niet vinden op Doublepoint? Laat het ons weten en wij doen ons best om dit product tóch te leveren.

Maak een luisterafspraak
Sinds kort is het ook eventueel mogelijk om een luisterafspraak te maken in één van onze luisterkamers. Het is wel belangrijk om van te voren een afspraak te maken, zodat wij jouw speakers / versterkers klaar kunnen zetten. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je rustig en alle tijd hebt om te genieten van geluid. Ben je geinteresseerd? Laat het ons weten via info@doublepoint.nl.

 

 

Een rondleiding door ons bedrijf in 1 minuut