Het geruis van cassettebandjes en het gekraak van vinyl zijn helemaal niet erg als ze vergezeld gaan van jeugdsentiment. Als het pure nostalgie is die door jouw luidsprekers klinkt. Alleen jammer dat je daarmee tot jouw stereotoren beperkt bent. Of toch niet?

 

Bluesound komt met een oplossing waarmee je in jouw hele huis kunt genieten van cd's, langspeelplaten, EP’s of cassettes. De Bluesound Hub, nu ook te koop in onze webwinkel, streamt jouw muziek van de bron naar elke gewenste plek in huis. Dus luister je graag naar die klassiekers in jouw thuiskantoor, in de garage of onder de terrasoverkapping? Of loop je het liefst door huis en tuin met een koptelefoon? Het kan door een netwerk te maken met de Bluesound Hub.

Hoe het werkt

Sluit de Bluesound Hub op jouw stereo-installatie aan en hij begint meteen te streamen. Met keuze uit verschillende verbindingsopties, waarvan BluOS de belangrijkste is, bereik je gemakkelijk de verschillende kamers en verdiepingen in huis. Op plekken waar je jouw muziek wilt horen, plaats je een draadloze Bluesound-speaker. Zo is er de Pulse 2i, die met 150 watt vermogen het dak eraf blaast. Of kies voor de discrete Pulse Flex 2i, die nog geen 20 centimeter hoog is. En de Pulse M zorgt voor een ongelooflijke, 360-graden geluidservaring.

De voordelen van Bluesound Hub

Als je een Bluesound Hub in huis haalt, verandert de manier waarop je naar muziek luistert. Niet langer ben je aan één plek gebonden om te genieten van de klanken die de soundtrack van jouw jeugd vormden. Met dit verfijnde stukje techniek wordt elke hoek van jouw huis je persoonlijke concertzaal. Deze voordelen maken dat mogelijk:

 

 • Grote bewegingsvrijheid
  Eén Bluesound-apparaat heeft al gauw een bereik van 50 meter. Uiteraard zijn allerlei factoren hierop van invloed, zoals de dikte van je muren, maar met enkele apparaten is je hele huis gedekt.

 • Moeiteloze controle
  Beheer je muziekcollectie en streaming-diensten zoals Spotify met een tik op je smartphone- of tablet-scherm.

 

 • Hifi-kwaliteit
  Streamen en hoge geluidskwaliteit leken lange tijd haaks op elkaar te staan. Maar met BluOS kun je lossless, hi-res audio streamen tot 24-bit/192kHz. Je hoort het verschil!

 • Personaliseer je luisterervaring
  Je kunt natuurlijk in het hele huis dezelfde muziek afspelen, maar het is ook mogelijk om verschillende zones in te stellen. Dat maakt relaxen in bad, gamen op de bank en opwekkende muziek in de keuken een stuk makkelijker.

 • Hoogwaardige audio overal
  Geniet van de rijke en gedetailleerde geluidskwaliteit die Bluesound biedt, van je woonkamer tot je badkamer, zonder compromissen.

Ook voor een draadloze thuisbioscoop

Dit is nog maar een kleine greep uit de draadloze speakers van Bluesound. Want met de handige oplossingen en producten van dit merk bouw je een heuse home cinema. Draadloos! Subwoofers, soundbars en loss speakers kun je naar hartelust combineren om een immersieve audio-ervaring te genieten bij het kijken van films en het spelen van games. 

Over Bluesound

Bluesound is nog maar een jong merk, dat is opgericht om te profiteren van draadloze audio, onder andere via Bluetooth. Maar dat het merk jong is, betekent niet dat er een stel beginnelingen achter zit. Integendeel! Uit de overkoepelende groep Lenbrook, waar ook de topmerken NAD Electronics en PSB Speakers toe behoren, zijn de beste ingenieurs aan de slag gegaan met de uitdagingen en kansen die wireless biedt. 

Bestel bij Doublepoint

Nieuwsgierig geworden naar de Bluesound Hub? Bekijk de technische specificaties op onze productpagina. Neemt je enthousiasme alleen maar toe? Dan is het goed om te weten dat je bij Doublepoint gegarandeerd de laagste prijs betaalt. Op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, betekent gratis bezorging de volgende dag.