Vandaag praten we over de Denon AVR-X4400H. En wauw wat een apparaat! Als we het hebben over een optimale thuisbioscoop kan dit apparaat je zeker helpen. Het videogedeelte is verwerkt met de nieuwste HDMI- en HDCP 2.2-specificaties. Deze is dan ook een voorbeeld te noemen voor iedere 4K Ultra HD-bron. Een echte topper dus! Uiteraard kun je natuurlijk ook gewoon genieten van je oude gouden analoge en digitale bronnen. Naast prachtig beeld uiteraard ook de 3D geluidservaring. Geniet van de complete surroundervaring door de 9-kanaals versterker. Hierdoor krijg jij de 3D ervaring, zonder dat je een externe versterker nodig hebt.

 

Maar de vraag: hoe bedien je dit apparaat nu precies? Zodra een apparaat met zoveel snufjes en specificaties op te markt komt krijg ik altijd al een beetje de zenuwen. Maar ook daar heeft Denon iets op bedacht! Het installatie systeem begeleid je gemakkelijk en precies. Je optimaliseert alle instellingen voor uiteraard de beste geluids- en videokwaliteit direct vanaf het begin.

 

Daarnaast kun je super gemakkelijk al het geluid en al je muziek volledig draadloos bedienen via de ingebouwde HEOS-technologie maar er is uiteraard ook gewoon een handige app. Er is een draadloze verbinding via WiFi, Bluetooth en zelfs Apple Airplay wordt ondersteund. Hoe gemakkelijk is dat. Voor de ultieme Thuisbioscoop ervaring, kies de AVR-X4400H!