Definitive Technology: overdonderende speakers

Definitive Technology: overdonderende speakers

Het Amerikaanse merk Definitive Technology is nog relatief onbekend in Europa. Maar met het uitbrengen van een reeks indrukwekkende luidsprekers én een plekje in onze webwinkel, laat dit label van zich horen. Zowel de CS9060C-centerspeaker als de vloerstaande speakers van de modellen BP9060 en BP9080X staan bij Doublepoint luisterklaar.

Over Definitive Technology

Definitive Technology is één van de audiomerken die zijn ingelijfd door Sound United. Andere merken onder dit moederbedrijf zijn de bekendere Denon en Marantz.

Definitive Technology is een van oorsprong Californisch merk dat in de jaren ‘90 van de vorige eeuw het levenslicht zag. De oprichter, een filmproducent, had al decennialange ervaring met het bouwen van luidsprekers. Hij besloot zijn werk en zijn hobby te combineren en zich te focussen op het bouwen van betere home cinema-speakers.

Bestaande uit een team van ingenieurs, ontwerpers en muzikanten om zich heen, ontwikkelde Definitive Technology speakers die perfect bij het digitale tijdperk pasten. In rap tempo werd dit merk de nummer 1 in de Verenigde Staten. Wij van Doublepoint zijn er trots op de luidsprekers van dit merk aan Nederland te kunnen voorstellen.

CS9060-centerspeaker

Met een enorme zuiverheid en een focus op vocale prestaties, is de Definitive Technology CS9060 de perfecte centerspeaker voor home cinema-enthousiastelingen. Met krachtige drivers, een geïntegreerde basradiator en aluminium dome-tweeters reproduceert deze luidspreker alle stemmen, muziek en geluidseffecten precies zoals ze bedoeld waren. Verpakt in een tijdloos, minimalistisch design is de CS9060 een onweerstaanbare machine. 

BP9060 vloerstaande speaker

De BP9000-reeks van Definitive Technology presenteert vloerstaande speakers met een full-range, krachtig geluid. De luidsprekers zitten boordevol met door Definitive Technology gepatenteerde audiotechnologieën. De 10-inch actieve subwoofers reiken tot wel 18 Hz. De naar voren gerichte bipolaire array spreiden het geluid breed door de ruimte. In combinatie met de intelligente bascontrole geniet je met de BP9060-zuilluidspreker van de precisie waar jouw oren om vragen.

BP9080X vloerstaande speaker

Breder, dieper en hoger dan de BP9060-luidsprekers zijn de vloerstaande speakers van het model BP9080X. Hier groeit de actieve subwoofer naar een formaat van 12 inch. Samen met de basradiator zorgt deze voor een krachtigere bas zonder de noodzaak voor een aparte subwoofer. Klaar om je vloer te voelen trillen?

Met ondersteuning voor Dolby Atmos en DTS:X haal je een toekomstbestendige set in huis. Hiermee geniet je van multidimensionaal geluid, net als in de beste bioscopen. Het Balanced Double Surround System verbetert daarbij de driveruitslag, wat de spreiding en definitie van de middentoon verbetert. Een dijk van een vloerstaande luidspreker.

Kom ze zelf beluisteren

Over deze speakers van Definitive Technology lezen is één ding, maar je krijgt pas écht een idee van hun kracht en diepte wanneer je er met eigen oren naar luistert. Doublepoint begon als webwinkel maar heeft inmiddels een showroom waar je van harte welkom bent. De CS9060, de BP9060 en de BP9080X beluister je hier op je gemak. We moedigen je aan om ze met andere luisterklare luidsprekers te vergelijken, zodat je. Maak een luisterafspraak via tel. 020-3330362 of mail ons op info@doublepoint.nl.