Zoek je een apparaat dat al je muziekbronnen kan afspelen, converteren en versterken? Dan is de Denon DNP-2000Ne iets voor jou. Dit apparaat is een netwerkspeler, een DA-converter en een hoofdtelefoonversterker in één. Hij biedt je een uitstekende geluidskwaliteit, een grote compatibiliteit, een makkelijke bediening en een laag energieverbruik. In deze blogpost ontdek je deze alleskunner op audiogebied.

Wat kan de Denon DNP-2000Ne?

De Denon DNP-2000Ne is een multifunctionele netwerkspeler voor je speakers of hoofdtelefoon. Onder de motorkap barst hij van de technische snufjes, maar waar het uiteindelijk om draait, is

 • Beter geluid
  Dankzij de AL32 technologie klinkt je muziek helderder, met meer details. En de AK4490EQ DAC-chip zorgt ervoor dat je naar muziek kunst luisteren zoals het bedoeld is, in hoge kwaliteit.

 • Muziek door het hele huis
  Met de HEOS-functie stream je muziek naar elke kamer. Bestuur het met de HEOS-app.

 • Draadloos gemak
  Stream muziek van je telefoon of computer met AirPlay 2 of Bluetooth. Bedien het zelfs met je stem via Siri!

 • Computer-verbinding
  Verhoog de geluidskwaliteit van je computer door hem met een USB-kabel aan te sluiten.

 • Veel aansluitopties
  Sluit 'm aan op elke versterker met analoge of digitale uitgangen.

 • Makkelijke bediening
  Geen zin om op te staan? Gebruik de meegeleverde afstandsbediening.

Hoe klinkt de Denon DNP-2000NE?

Als Denon-dealer hebben wij de DNP-2000NE zelf de sporen gegeven. Allereerst hebben we het apparaat aangesloten op onze speakers via de XLR-uitgang en op onze hoofdtelefoon via de 6,3 mm jack-ingang. We hebben muziek gestreamd via HEOS, AirPlay 2 en Bluetooth, en we hebben bestanden afgespeeld via USB-B en een netwerkbron. Het geluid dat uit de Denon DNP-2000NE kwam was helder, gedetailleerd, ruimtelijk, krachtig, warm en natuurlijk. Wij konden elk instrument, elke stem en elke nuance horen. Wij hebben verschillende muziekgenres en artiesten beluisterd, zoals jazz, rock, pop, klassiek, elektronisch, Miles Davis, The Beatles, Adele, Beethoven, Daft Punk, en nog veel meer. Ze klonken allemaal fantastisch op de Denon DNP-2000NE.

Toch was niet alles perfect. Wij merkten dat sommige muziekbestanden niet werden herkend door de HEOS-app of niet werden afgespeeld door de Denon DNP-2000NE. Dit waren vooral bestanden met een hoge resolutie of een ongebruikelijk formaat. Wij moesten soms de app opnieuw opstarten of het apparaat opnieuw verbinden om ze te laten werken.

Kleine minpuntjes die weinig afdeden aan onze luisterervaring. De Denon DNP-2000NE levert een uitstekend geluid, waarmee hij tot de top van de huidige generatie netwerkspelers behoort.

Waarom de Denon DNP-2000Ne kopen?

Wij vinden de DNP-2000Ne een uitstekende keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar een veelzijdig en hoogwaardig apparaat. Het apparaat geeft je een betere geluidskwaliteit, een grotere compatibiliteit, een makkelijkere bediening en heeft een laag energieverbruik. Daarnaast is hij mooi vormgegeven en past ie goed in elk interieur.


Denk je eraan om de Denon DNP-2000Ne in huis te halen, dan is Doublepoint het juiste adres. Dit is dé webwinkel voor audiofielen dankzij een snelle levering, een goede service en een scherpe prijs. Vragen staat vrij, dus neem gerust contact op voor meer informatie.