Elimineer ruis met de Silent Angel Bonn N8

Op zoek naar een high-end netwerkswitch voor bijvoorbeeld streaming audio? Dan kan het niet veel beter dan de Silent Angel Bonn N8. Met dit apparaat sla je twee vliegen in één klap, want je verbetert er zowel het voedingssignaal als het netwerksignaal mee. Op die manier ban je vrijwel alle invloeden van buitenaf uit – en dat hoor je!

Silent Angel Bonn N8

Deze netwerkswitch van Silent Angel is in vele opzichten uniek. De door dit merk ontwikkelde TCXO (Temperature Compensation Crystal Oscillator) heeft een precisie van
0.1ppm. Dat zorgt voor een veel betrouwbaarder dataoverdracht en tot wel 90% minder jitter dan bij een normale netwerkswitch.

Ook is de ruisonderdrukking stukken hoger. Dat kun je niet alleen horen, maar ook meten, Twee circuits in de voeding verminderen de ruis met zo’n 20 decibel, terwijl twee circuits in de stroomvoeding voor 17 decibel minder ruis zorgen. Maar ook tussen apparaten die op deze switch zijn aangesloten, vermindert de Bonn N8 de ruis.

Geruisloze audiokwaliteit

Tot slot heeft Silent Angel EMI-materiaal onder de printplaat aangebracht. Daarmee gaat het ruis in de digitale circuits tegen. Met acht 100/1000 Base-T gigabit ethernetaansluitingen kun je hier heel wat apparaten op aansluiten. Bang voor oververhitting hoef je niet te zijn, want de Bonn N8 koelt zichzelf dankzij openingen aan elke zijkant van de behuizing. LED-lampjes zijn er voor aan/uit, link, alarm en netwerksnelheid. Naast de netspanningsadapter wordt een CAT-7 ethernetkabel van 0,5 meter meegeleverd.

De voordelen van de Bonn N8

Heel wat technische vernuftigheid onder de motorkap, maar waar het uiteindelijk om gaat zijn de prestaties. Wij signaleren de volgende voordelen van de Silent Angel Bonn N8. Redenen die dit apparaat bijzonder interessant maken voor wie een netwerkswitch zoekt:

 

  • Gigantisch stereobeeld
  • Verfijnde detaillering
  • Betere basweergave
  • Uitstekende relatie prijs/kwaliteit

 

Doublepoint is dé webwinkel voor audiofielen. Een topkwaliteit netwerkswitch zoals de Bonn N8 kan daarin natuurlijk niet ontbreken. Bij ons koop je hem met snelle bezorging én laagsteprijsgarantie.

Completeer jouw N8 met de Forester F1

De Silent Angel Bonn N8 komt optimaal tot zijn recht in combinatie met de Silent Angel Forester F1. Met dit kastje stuur je betrouwbare en stabiele stroom naar jouw stereo-apparatuur. Het resultaat? Pure en intacte audio, die precies zo klinkt als hij bedoeld is. Of, zoals Silent Angel het zo mooi verwoordt: “De Forester F1 is als de boswachter die je helpt de wind te voelen, in de zon te stappen en de lichte wrijving van bladeren te horen. Of het nu een kabbelend beekje of het gefluister van konijnen is, je onderscheidt alle geluiden perfect.”