Ben je op zoek naar een nieuwe hoofdtelefoon die goed klinkt, lekker zit en lang meegaat? Dan hebben we goed nieuws voor je: bij Doublepoint kun je nu de circulaire hoofdtelefoons van Repeat kopen. Alle onderdelen van deze hoofdtelefoons zijn vervangbaar, zodat je nooit meer een compleet nieuwe hoeft te kopen als er iets kapot gaat. In deze blogpost laten we je kennismaken met drie modellen van Repeat: de DAY Wired, de Boss en de Prince.

 

Repeat Wired

De DAY Wired is de perfecte hoofdtelefoon voor iedereen die houdt van eenvoud en elegantie. Het is een bedrade hoofdtelefoon met een kabel die je kunt aansluiten op je telefoon, laptop of mp3-speler. De DAY Wired heeft een strak en minimalistisch design dat past bij elke outfit en gelegenheid. De hoofdband en de oorkussens zijn gemaakt van gerecycled plastic en biologisch katoen, waardoor ze duurzaam en comfortabel zijn. De DAY Wired levert een helder en zuiver geluid dat je laat genieten van je favoriete muziek. De DAY Wired kost € 119.

 

Repeat Boss

De Boss is de ideale hoofdtelefoon voor iedereen die houdt van vrijheid en flexibiliteit. Het is een draadloze hoofdtelefoon die verbinding maakt met je apparaten via Bluetooth. De Boss heeft een ingebouwde microfoon die je kunt gebruiken om handsfree te bellen of spraakassistenten te activeren. De batterij gaat meer dan 15 uur mee en kan je snel opladen via USB-C. Het leukste aan de Boss is dat je hem helemaal zelf kunt samenstellen en aanpassen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen voor de hoofdband, de oorschelpen en de kabels. De prijs van de Boss? Slechts € 179 bij Doublepoint.

 

Repeat Prince

De Prince is de ultieme hoofdtelefoon voor iedereen die houdt van luxe en kwaliteit. Deze hoofdtelefoon is draadloos en heeft ook noise cancelling die omgevingsgeluiden filtert en je laat genieten van je favoriete muziek in alle rust. De Prince heeft ook een Bluetooth 5.0 verbinding die zorgt voor een stabiele en snelle overdracht van data. De Prince heeft ook een lange batterijduur van meer dan 20 uur en kan snel worden opgeladen via USB-C. Net als de Boss kun je de Prince helemaal zelf samenstellen en aanpassen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen voor de hoofdband, de oorschelpen en de kabels. Zo kun je je eigen persoonlijke smaak uitdrukken. Voor € 269 is de Prince van jou.

 

Over Repeat

Repeat is een Nederlands bedrijf dat hoofdtelefoons maakt die je kunt aanpassen naar je eigen smaak en die lang meegaan. Alle onderdelen van de hoofdtelefoons zijn vervangbaar en worden gemaakt van duurzame materialen die geen afval opleveren. Repeat wil zo bijdragen aan een groenere wereld. Als je bij Doublepoint een hoofdtelefoon van Repeat koopt, kun je voor €99 extra een levenslange garantie krijgen. Zo kun je altijd rekenen op een gratis reparatie of vervanging als er iets misgaat met je hoofdtelefoon. Met een hoofdtelefoon van Repeat heb je dus altijd een goed geluid en een goed gevoel.