Op 29 augustus 2018 heeft Klipsch de vernieuwde Reference Premieré-serie geïntroduceerd met 16 modellen. In de tweede generatie van de Reference Premiere-serie zijn de nieuwste technologische audio-ontwikkelingen, hoogwaardige materiaalupgrades en dramatische cosmetische details aanwezig.

De vernieuwde Reference Premieré-serie van Klipsch maakt gebruik van de welbekende Tractrix®-hoorntechnologie om de hoge frequentie respons en extensie te verbeteren, terwijl de beeldvorming en dynamiek worden verbeterd. Een exclusieve Linear Travel Suspension titanium tweeter maximaliseert dynamiek en levert gedetailleerde uitvoeringen. Een nieuwe, ultra-premium geventileerde tweeter maakt de hoogfrequente respons gladder voor meer detail en helderheid. Klipsch-signature koperen Cerametallic ™ -woofers en Tractrix-poorten bieden krachtige lage frequenties, terwijl ze vervorming minimaliseren en de efficiëntie maximaliseren.

De nieuwe premium materialen zorgen voor een moderne uitstraling, de Reference Premieré-lijn is verkrijgbaar in ebbenhout, walnoot en handgeschuurd piano. Gegoten aluminium voeten geven de luidsprekers een moderne uitstraling en minimaliseren contact met de vloer om resonantie te verminderen.

De 16 nieuwe Reference Premiere-serie modellen bestaan uit vijf vloerstaande speakers (RP-8000FA Dolby Atmos® ingeschakeld, RP-8000F, RP-6000F, RP-5000F en RP-4000F), drie boekenplankluidsprekers (RP-600M, RP-500M en RP-400M), vijf center-kanaalluidsprekers (RP-504C, RP-404C, RP-600C, RP-500C en RP-400C) en drie surround-luidsprekers (RP-502S, RP-402S en de innovatieve, RP-500SA voor twee doeleinden die functioneert als een Dolby Atmos-hoogteluidspreker of als een achter / zijmuurmontagebare surround).

De gehele Reference Premieré-serie is vanaf nu verkrijgbaar op onze website. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden.