Met UltraHD™, zet Monster Cable Products, Inc. een nieuwe standaard neer.

HDMI is de wereldstandaard voor verbindingen in home entertainmentsystemen. De innovatie van muziek en tv- apparatuur gaat steeds verder, zoals de ontwikkeling van de 4K televisie, en stelt steeds hogere eisen aan doorgeefcapaciteit van de kabels.

Met Ultra HD™ zet Monster® nu een nieuwe wereldstandaard neer. De drie producten bieden de snelheid, kwaliteit en toekomstbestendigheid die nodig is om aan die eisen te voldoen.

‘The need for speed’

Hoe meer data je over een kabel kunt sturen hoe beter. De huidige kabels met 1080p HD als standaardsnelheid, zijn onvoldoende om beeld- en geluidskwaliteit van de 4K TV’s die nu worden ontwikkeld te kunnen garanderen. Het is zoiets als een brand proberen te blussen met water door een rietje. De nieuwe Monster® Ultra HD™ kabels kunnen de hogere snelheden wel aan en geven daardoor beter beeld en geluid.

Daarnaast zijn belangrijke productspecificaties:

 

  • Performance indicatoren: Monster® begrijpt dat bandbreedte belangrijk is voor gebruikers en ze hebben dan ook een technologie ontwikkelt die ‘real time’ de bandbreedte weergeeft.

 

  • De contactpunten van de Monster® Ultra HD™ 4K zijn gemaakt van 24K goud. Dit betekent een uitstekende bescherming tegen ruis en storingen. En daarmee wordt kijken en luisteren een nieuwe beleving.

 

  • Monster® geeft een levenslange garantie op de Ultra HD™ 4K kabels. Als je kabel breekt dan wordt deze gewoon vervangen. Daarnaast geeft Monster® een ‘Cable for Life®’ garantie waarmee je levenslang gegarandeerd bent van een HDMI-kabel die voldoet aan de dan geldende standaard.