De grootste hits aller tijden in jouw woonkamer laten klinken met loepzuiver geluid? En dat simpel met een klik op jouw telefoon of met een druk op de afstandsbediening? Of wil je graag tv kijken met het geluid door een set speakers met de beste kwaliteit? Het is niet langer een droom, maar werkelijkheid. Met de MAESTRO smart hifi receiver serie haal je de grootste artiesten je huiskamer binnen en koppel je makkelijk al je apparaten aan de
geluidsboxen. Welke muziekstijl of hits je dan ook graag speelt, hiphop voor een party, pop voor de vrije tijd of jazz voor een romantisch avondje, met MAESTRO van Sonoro kun je alle muziekstijlen exact regelen. Configureer voor hoge en lage tonen, maar ook welke luidspreker welk geluidsniveau uitzendt. Met een speciale Sonoro app kun je de luidsprekers speciaal kalibreren voor de kamer waarin ze staan: download die eenvoudig in de App Store of Google Play Store. Met een paar drukken op je touchscreen heb je het nummer opgezet via je boxen dat je humeur er weer bovenop helpt of die je in de beleving van het moment houdt. 

 

Slimme oplossingen

Zeker als je een liefhebber bent van het luisteren naar zuivere tonen, pure muziek, dan is deze MAESTRO receiver een must-have. Er zijn talloze manieren waarop je jouw favoriete muziek via de receiver kan spelen. Je kunt bijvoorbeeld nog steeds cd’s spelen op de receiver en het is bijvoorbeeld ook mogelijk om je oude grammofoonspeler aan te sluiten dankzij de wellicht wat ouderwetse, maar goed bruikbare phono ingang (MM). Je kunt natuurlijk ook YouTube Music, Spotify en ITunes gebruiken om de hits te streamen met bluetooth of via de app. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit hapert de bluetooth verbinding tussen het apparaat en je telefoon nooit. Het is ook mooi om je favoriete programma’s zoals Wie is de mol of de Champions League finale te kijken op je televisie met het geluid door de MAESTRO speakers. Of wil je liever luisteren naar de heldere DAB+ digitale radio? Daar kun je meer dan 25.000 radiozenders luisteren. 

 

Design is elite 

Het gaat je natuurlijk niet alleen om de kwaliteit van het geluid, je wilt ook een apparaat dat elegant staat in je woonkamer en iets bijdraagt aan het interieur. Dat doet de MAESTRO Hifi Internet Receiver zeker! De prachtige knoppen waar je het geluidspaneel mee kan instellen, is gemaakt van metaal en die kwaliteit voel je niet alleen, die zie je. De houten behuizing – prachtig hout, bewerkt met echte pianolak – is te krijgen in zowel zwarte als witte vorm. Op die manier past de MAESTRO eigenlijk makkelijk in ieders interieur: van een retro huiskamer tot de ultramoderne woonkamer.


Opties zijn eindeloos

De MAESTRO maakt gebruik van een handige display touchscreen die zich ook nog eens zelf aanpast aan het moment van de dag: is het donker, dan is de display helderheid laag. Staat de zon op de woonkamer, dan zal de display wat feller zijn. Je kunt voor een prachtige beleving ook een koptelefoon aansluiten op de receiver wat de geluidservaring verhoogt. Ook is het mogelijk om de koptelefoon of draadloze oordoppen aan te sluiten op het systeem. Je kunt nu ook vanaf je telefoon de MAESTRO zelf bedienen met de UNDOK-app, of gewoon op het apparaat zelf of met de afstandsbediening.



Wacht niet langer

Een reden waarom je deze hit voor in de woonkamer echt kan vertrouwen, is het feit dat hij ontwikkeld is in Duitsland: deze Duitse techniek verzekert je van de beste geluidskwaliteit en makkelijkste bediening. Het Duitse bedrijf Sonoro staat bekend als een van de grootheden als het gaat om prestige-, hifi-, en streamersets. Ze produceren speakers van hoogwaardige kwaliteit en producten voor in alle kamers van een huis. Voor een doucheradio, wekkerradio, keukenradio of woonkamer geluidsset ben je bij Sonoro altijd op de goede plek. De sterke klasse-D Hypex luidsprekers maken het geluid erg puur en helder. Dankzij het hoogwaardige design met niet alleen een te voelen kwaliteit, maar ook een zichtbare, weet je zeker dat je hier te maken hebt met een duurzaam product dat lang mee zal gaan. Je spendeert je geld niet tevergeefs aan de MAESTRO hifi internet receiver.