Voor de echte audiofiel is kwaliteit geen optie, maar een noodzaak. In de wereld van high-end luidsprekers is er één naam die consequent uitblinkt: Bowers & Wilkins. De 603 S3 is de grootste luidspreker uit de gewaardeerde 600-serie van dit merk. Dat maakt deze vloerstaande speakers zeer geschikt voor grote woonkamers en thuisbioscopen. Laten we hem eens nader bekijken.

Het meesterwerk ontleed

De Bowers & Wilkins 603 S3 is een elegante en moderne verschijning, die in elk interieur past. Hij is beschikbaar in wit, zwart en eiken met wit. Maar belangrijker dan zijn uitstraling is natuurlijk het geluid.

Deze speaker bezit twee krachtige drivers voor de lage tonen, met het idee dat deze elke ruimte met rijk geluid vullen. Ook zijn er verbeterde aansluitingen en driverpositionering om de luisterervaring. De nieuwe Titanium Dome-tweeter combineert een hoge resolutie met een verfijnde weergave van de hoge frequenties. Dit vertaalt zich in een nauwkeurige en meeslepende muziekbeleving. Het nieuwe tweetergrillgaas, ontwikkeld voor de Signature-modellen, draagt bij aan een ongekende resolutie en realisme.

Onze luisterervaring

Uiteraard moet een B&W-dealer zoals Doublepoint de nieuwste producten de sporen geven. En ook al zijn we een webwinkel, een speciale luisterruimte hebben we wel. Sterker nog: je bent hier zelf van harte welkom (op afspraak).

We beginnen met Dark Side of the Moon van Pink Floyd. Deze krachtpatsers brengen elk detail van dit complexe album tot leven. Van de iconische baslijnen tot de psychedelische geluidseffecten, het was alsof we de muziek voor het eerst echt horen. Vervolgens schakelen we over naar Random Access Memories van Daft Punk, een 21-eeuwse favoriet. De elektronische beats en gelaagde harmonieën klinken kristalhelder, waardoor elk nummer een nieuwe dimensie krijgt. 

De Continuum Cone zorgt voor een transparante weergave van stemmen en instrumenten met ongekende precisie. De verbeterde luidsprekeraansluitingen, afgeleid van de 700-serie, zorgen voor een ruisarm signaalpad en een nog verfijndere geluidsweergave. In onze luisterruimte ervaren we een rijk, diep geluid dat elk detail van de muziek tot leven brengt. Dit is een topper!

Voor wie is de 603 S3 ideaal?

De Bowers & Wilkins 603 S3 is perfect voor de serieuze muziekliefhebber die geen genoegen neemt met minder. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of iemand die net begint met het bouwen van een hoogwaardig audiosysteem, deze luidsprekers zullen je verwachtingen overtreffen. Deze speakers zijn vooral bedoeld voor grote ruimtes en thuisbioscopen. In een flatje op tien hoog heeft hij niets te zoeken; bekijk dan liever onze boekenplankspeakers.

Prijs en beschikbaarheid

De Bowers & Wilkins 603 S3 biedt topkwaliteit en laten we eerlijk zijn: dat weerspiegelt zich in de prijs. Met een prijskaartje van € 799 per speaker is dit een investering in puur luistergenot. Deze prachtige luidsprekers zijn nu verkrijgbaar bij Doublepoint. Alhoewel er geen aanbiedingen of prijsstunts in het verschiet liggen, loont het om je op onze nieuwsbrief te abonneren. Daarin delen we soms een aantrekkelijke kortingscode.

Gratis bij je bezorgd door Doublepoint

Bowers & Wilkins heeft een rijke historie in het maken van audio-apparatuur die de grenzen van geluidskwaliteit verlegt. De 603 S3 is hier geen uitzondering op. Is jouw oor op deze krachtpatsers gevallen, dan is Doublepoint jouw logische leverancier. Wij bieden namelijk niet alleen de beste prijs, maar ook deskundig advies en gratis bezorging. Bestel nu en ervaar zelf waarom Bowers & Wilkins synoniem staat voor superieure geluidskwaliteit.